SKIN

Laat je huid en zintuigen op buitengewone wijze verwennen. Door een goede analyse te koppelen aan een persoonlijk behandelplan, zorgen we samen dat je huid weer gaat stralen. 

 
HUIDCOACHING
1/3

Weet je dat je huid het grootste orgaan van je lichaam is? Daarom is een goede huidverzorging erg belangrijk. Als huidspecialiste adviseer ik mensen om hun huid in optimale staat te brengen en te houden.


Ter introductie biedt ik daarom gratis een eerste consult aan, waarin ik samen met jou bekijk op welke manier je je huid het beste kan verzorgen. Tijdens deze behandeling kan je huidverzorgings-producten testen en ervaren tijdens een mini gelaatsverzorging.

 
BEHANDELMETHODES

​Hoogwaardige huidverzorgingsproducten

Afhankelijk van de huidanalyse en je persoonlijke behoeftes zal jouw ideale product zijn werk gaan doen. Zo heb je de garantie dat je huid zowel thuis als in het schoonheidssalon op een juiste en bewuste manier behandeld wordt. Ik maak gebruik van exclusieve cosmetica van MBR, Dokter Kleanthous, de hypoallergene huidverzorging van Belico, de natuurlijke ervaringscosmetica van AM, de vegan cosmetica van Rivoli en de skin boosters van Elementals.

Ultrasoon &
Lichttherapie

Met het Ultrasoon apparaat van dokter Kleanthous laat ik je huid ontgiften en wordt de opname van werkzame stoffen versterkt terwijl je heerlijk kunt genieten van de kleurtherapie en de warmte van het toestel. Als kers op de taart worden daardoor littekens gladder gemaakt, onzuiverheden verminderd, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de doorbloeding van het weefsel verbeterd.

Skintone -
Sono Beauty Lifting

Een gezonde manier voor huidverjonging waarbij je huid strakker wordt en rimpels worden verminderd. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen en een pakket voor thuisverzorging die samen zorgen voor een langdurig en betrouwbaar herstel van je huid.  De eerste positieve effecten zijn meteen zichtbaar en nemen daarna nog gedurende 3 á 4 maanden toe.  

 
BINDWEEFSELMASSAGE

De ideale manier om mooi oud te worden. Met deze massage zal ik ervoor zorgen dat je huid jeugdiger en strakker uitziet en aanvoelt. Dit werkt als het ware als een natuurlijke facelift, ideaal dus als je je persoonlijke uitstraling wil behouden en niet kiest voor plastische chirurgie. Ik adviseer hiervoor een kuurbehandeling gezien het resultaat optimaal is na een aantal massages. 

 
PRODUCTEN

In mijn salon laat ik je kennis maken met een breed gamma aan cosmetica producten. Iedere huid is namelijk anders, en verschilt nog eens afhankelijk van je leeftijd. 

 

Ik werk enkel met producten die niet getest zijn op dieren, vrij zijn van PEG, siliconen, parabenen en minerale oliën. Alle producten zijn met de beste resultaten dermatologisch getest op verdraagzaamheid. 

  • Ellen Peeters | Facebook
  • Ellen Peeters | Instagram

OPENINGSTIJDEN

(enkel op afspraak)

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.30 - 15.00 / 19.00 - 22.00
09.30 - 15.00 / 19.00 - 22.00
09.30 - 15.00 / 19.00 - 22.00
09.30 - 15.00 / 19.00 - 22.00
09.30 - 16.00
09.00 - 15.00
gesloten

Neyes_Brows_wit2.png

© Ellen Peeters | skin & care

Fotografie:  Melvinkobe Photography

Ontwerp: Studio Zodus