top of page

SKIN

Laat je huid en zintuigen op buitengewone wijze verbeteren en verwennen. Door een goede analyse te koppelen aan een persoonlijk behandelplan, zorgen we samen dat je huid weer gaat stralen. 

Huidcoaching
HUIDCOACHING
1/3

Weet je dat je huid het grootste orgaan van je lichaam is? Daarom is een goede huidverzorging erg belangrijk. Als huidspecialiste adviseer ik mensen om hun huid in optimale staat te brengen en te houden.


Ter introductie bied ik daarom een eerste huidconsult aan, waarin ik samen met jou bekijk op welke manier je je huid het beste kan verzorgen. Tijdens deze behandeling kan je huidverzorgings-producten testen en ervaren tijdens een mini gelaatsverzorging.

​Hoogwaardige huidverzorgingsproducten

Afhankelijk van de huidanalyse en je persoonlijke behoeftes zal jouw ideale product zijn werk gaan doen. Zo heb je de garantie dat je huid zowel thuis als in het schoonheidsinstituut op een juiste en bewuste manier behandeld wordt. Ik kies bewust voor verschillende merken, omdat iedere huid, voorkeur en budget anders zijn.

Daarom maak ik gebruik van exclusieve cosmetica:  

 • Nomige Skincare o.b.v. je eigen DNA

 • Dokter Kleanthous

 • de hypoallergene huidverzorging van Belico

 • de natuurlijke ervaringscosmetica van AM

 • de vegan cosmetica van Rivoli

 • de medische peelings van Toskani

 

In mijn salon laat ik je kennis maken met een breed gamma aan cosmetica producten. Iedere huid is namelijk anders, en verschilt nog eens afhankelijk van je leeftijd. 

 

Ik werk enkel met producten die niet getest zijn op dieren, vrij zijn van PEG, siliconen, parabenen en minerale oliën. Alle producten zijn met de beste resultaten dermatologisch getest op verdraagzaamheid. 

Huidvezorgings producten van MBR, Kleanthous, Belico, AM, Rivoli en Elementals.
cruelty free and animal friendly
behandelmethodes
BEHANDELMETHODES
Bindweefselmassage

Medische peel

Heb je een huidprobleem dat je maar niet onder controle krijgt en wil je je huid op een veilige en snelle manier verbeteren? Dan biedt een medische peeling voor jou de oplossing.

Bij een medische peeling worden zure stoffen ingezet waardoor dode huidcellen afschilferen. Dit stimuleert celvernieuwing en huidversteviging waardoor je huid zich herstelt en je na één behandeling al resultaat ziet.

Wil je verschillende huidproblemen aanpakken? Dat kan! Ik stel dan samen met jou een behandelplan op met combinatiepeelings (al dan niet samen met mesotherapie), volledig afgestemd op jouw huid en persoonlijke wensen.

 

Mesotherapie_05-2.jpg
Mesotherapie_03.jpg
Ellen_Peeters_skintone.jpg

Microneedling

Mesotherapie is dè behandeling voor een stralende, frisse glow. Bij deze behandeling krijgt je huid een boost van vitamines, antioxidanten en het lichaamseigen hyaluronzuur die door de Needle therapie de diepere huidlagen bereiken. Zo wordt je huid op natuurlijke wijze verbeterd, wordt zichtbaar strakker, krijgt ze haar glans terug en zullen rimpeltjes vervagen.
 
Mesotherapie biedt onder andere een gerichte en efficiënte behandeling tegen:

 


Grote poriën

Pigmentvlekken
Grove / doffe huid

Acné

Vette huid

 
Reacties op deze behandelmethode:
“Oorspronkelijk was ik wat sceptisch, maar de behandeling viel reuze mee. Al vanaf de eerste verzorging was er resultaat te zien, maar na de laatste regende het complimentjes. Het was duidelijk dat ik dit al veel eerder had moeten doen!”

Om een het resultaat te versnellen kan ik voor jou een passend behandelplan opstellen. Afhankelijk van je huidaandoening of persoonlijke wensen kan mesotherapie gecombineerd worden met medische peels. Tijdens een intakegesprek kunnen we dan samen bespreken hoe we jouw huid weer laten stralen.

Volgende huidaandoeningen kunnen worden behandeld:

 • De gevoelige, droge, of fijne huidtypes

 • Verouderde huid

 • Vette en acné huid

 • Gepigmenteerde huid

 • Verslapte huid

 

Met het medisch-cosmetisch merk Toskani bied ik uiterst zuivere, hoog gestandardiseerde producten aan, ontworpen voor complete oplossingen voor  huidaandoeningen.

producten
bottom of page