top of page
Ellen_Peeters_LR_24.jpg
Ellen_Peeters_LR_21.jpg
OVER ELLEN

Als schoonheidspecialiste help ik mensen zich letterlijk beter in hun vel te laten voelen. En dat is voor mij het leukste wat er is. Het is een passie waar ik mijn beroep van heb gemaakt en ik deel die passie graag met jou.

Mensen een goed gevoel geven, hen adviseren over hoe ze zich goed kunnen verzorgen, hen echt (aan)raken met positieve energie… Dàt zijn de drijfveren die ervoor gezorgd hebben dat ik in 2018 een carrièreswitch heb gemaakt. Na 12 jaar gewerkt te hebben als HR Consultant (waarbij mensen helpen reeds centraal stond) heb ik me omgeschoold tot schoonheidsspecialiste. Naast mijn bachelor diploma Maatschappelijk Assistent, master dipoma Culturele Agogiek heb ik nu ook de diploma's Schoonheidsspecialiste, Make-Up Artist, en Esthetisch Deskundige op zak. Ik zal me steeds verbeteren in mijn vak zodat ik mijn klanten op de beste manier kan blijven helpen.


Ik geloof erin dat als je echt iets wil, het dan ook lukt. Dat probeer ik met mijn enthousiaste aanpak aan mijn klanten mee te geven. Door mijn zorgzame karakter omarm ik hen met positivisme, gezelligheid en warmte. Door mijn achtergrond als consultant en coach staat persoonlijke aandacht steeds centraal in mijn instituut in Riemst, gelegen op een steenworp afstand van Maastricht.

_BDX6383_edited.jpg

Ellen Peeters Skin & Care is een plaats waar men alles even kan vergeten (tijd, stress, werk, zorgen…) en tegelijk een innerlijke en uiterlijke boost ontvangt d.m.v. hoogwaardige behandelingen, producten en advies voor thuisverzorging. 

 

Dit zen-gevoel reikt verder dan mijn salon. Want in Kanne kan je onbeperkt genieten van prachtige wandelingen en heerlijk tot rust komen in de natuur. Fietstochten, etentjes, heerlijke patisserie en zalige overnachtingen in b&b’s behoren tot de mogelijkheden. Weg van de hectische stad met parkeerboetes, gebrek aan parking, uitlaatgassen en de drukke massa. Even helemaal weg. En helemaal zen.

bottom of page