top of page

Huidverzorging op basis van je DNA, persoonlijker wordt het niet.

Bijgewerkt op: 29 dec. 2020


Toen ik Nomige ontdekte was ik meteen in de wolken. Eindelijk een product dat rekening houdt met de persoonlijke noden van onze huid en lifestyle. Het merk biedt op maat gemaakte producten die 60% gebaseerd zijn op je DNA en 40% op je lifestyle. Om het juiste verzorgingsproduct te vinden is het niet meer nodig om te luisteren naar subjectieve adviezen. Je DNA liegt niet en verandert nooit.

Nieuwsgierig?

Heb je al veel producten geprobeerd en weet je nog steeds niet wat het beste is voor je huid? Samen met dokter Barbara Geussens begeleid ik je graag op een persoonlijke en professionele manier in je zoektocht naar de ideale skincare.


Hoe?


Je koopt een DNA kit aan en doet de test thuis of in mijn instituut. Je vult de vragenlijst in en we sturen alles op naar het laboratorium waar dokter Geussens je test in het laboratorium onderzoekt. Een maand later ontvang je een uitgebreid en professioneel rapport over de ins en outs van jouw huid met advies voor productgebruik en voeding. Daarbij ontvang je een mooi pakket met een marmeren houder, twee crèmes en serums voor dag en nacht. P.s.: Als je achteraf producten bijbestelt zijn ze reeds na 3 dagen bij je thuis.

Klinkt als muziek in de oren?


Contacteer mij en ik help je op weg naar jouw droomhuid!

Take Care,

Ellen


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page