top of page

Lentekriebels in je voeten?

Bijgewerkt op: 20 feb. 2020Héél voorzichtig mogen we ons al weer verheugen op de eerste fijne lente dagen. En dan mogen je voetjes binnenkort ook weer gezien worden.


Maar wist je dat vrouwen maar liefst vier keer zo vaak last hebben van voetproblemen als mannen? Het dragen van hoge(gere) hakken kan hiervan de oorzaak zijn en dat doen we nu eenmaal net wat meer in de koudere maanden.


Zorg daarom dat je voeten nu alvast goed verzorgd worden en plan een heerlijke pedicure. Kwaaltjes worden behandeld en oneffenheden verwijderd. Met een professionele en fijne behandeling voelen je voeten weer heerlijk zacht en zien er gezond uit.

De heerlijke afsluitende massage stimuleert de bloedcirculatie en helpt tegen koude voeten. Als finishing touch zorgt een mooi kleurtje op je teentjes niet alleen voor een zelfverzekerd gevoel maar biedt in dit gure weer reeds bewondering op de yogamat, in de sauna of het zwembad.


Ik verwen je graag binnenkort in mijn salon voor een heerlijke pedicure zodat jij en je voetjes helemaal klaar zijn voor de lente!


Plan alvast een afspraak in.55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page