CARE

Verwen jezelf met een met een ontspannende spa manicure of pedicure. Of laat je wenkbrauwen perfect en natuurlijk verzorgen. Ik neem graag de tijd voor jou en geef advies mee voor je verzorging thuis. 

 
MANICURE & PEDICURE
1/3

Een verzorgende manicure of pedicure met of zonder nagellak / gellak. Extra verwennerij kan in een spa pedicure of manicure, waarbij ik je voetjes extra in de watten leg met een uitgebreide massage.

 

Kom de wondere kleuren van onze OPI producten ontdekken en zie hoe lang ze houden en je nagels betoveren met warme en mooie tinten. Na afwerking glanzen de nagels als nooit tevoren en dit minstens 2 weken lang. Brengt geen schade aan de natuurlijke nagel dankzij het gebruik van een zuurvrije basisgel. De lak wordt op een zachte manier afgeweekt en niet afgevijld zodat de natuurlijke nagel volledig gespaard blijft!

 
NEYES EYEBROWS

Ik zorg voor jouw perfect vormgegeven wenkbrauwen, want zij zijn de blikvanger van je gezicht. Na deze wenkbrauwstyling zien je wenkbrauwen er verzorgd uit maar lijkt je gezicht ook jonger en sprekender. Wat voor wenkbrauw-type je ook bent, ik kan de wenkbrauw maken die past in jouw gelaat. Met de speciaal hiervoor ontworpen producten kan je ook thuis je wenkbrauwen perfectioneren.

 

MAKE UP

Soms wil je wel eens wat nieuws proberen qua make-up. Als gediplomeerd make-up artist geef ik je graag alle tips en tricks voor een mooie uitstraling. Ik geef zowel persoonlijk advies als gezellige workshops waarbij we vooraf samen afspreken wat de wensen zijn. 

 

Ik werk met de bewuste make-up van het Maastrichtse “Pune Cosmetics”. Ik houd er namelijk van om lokale ondernemers te steunen en onze ecologische voetafdruk te beperken.

1/3
 

WIMPERLIFTING

1/3

Wimperlifting of LVL- lifting staat voor ‘length, volume en lift’ en is een eenvoudige behandeling die zorgt voor een mooie, open blik. Heb je van nature rechte wimpers? Dan zijn de resultaten spectaculair. Dankzij deze behandeling geef ik je dat ideale extraatje voor een make-up-loze dag. Mèt mascara krijg je meteen een ‘wow’-effect. Een natuurlijke, pijnloze behandeling zonder risico op wimperverlies.

  • Ellen Peeters | Facebook
  • Ellen Peeters | Instagram

OPENINGSTIJDEN

(enkel op afspraak)

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 / 19.00 - 22.00
08.30 - 15.00
08.30 - 11.30 / 19.00 - 22.00
08.30 - 17.00 / 19.00 - 22.00
08.30 - 18.00
09.00 - 16.00
gesloten

© Ellen Peeters | skin & care

Fotografie:  Melvinkobe Photography

Ontwerp: Studio Zodus