top of page

CARE

Verwen jezelf met een ontspannende spa manicure of pedicure. Of laat je wenkbrauwen perfect en natuurlijk verzorgen. Ik neem graag de tijd voor jou en geef advies mee voor je verzorging thuis. 

Manicure & pedicure
MANICURE & PEDICURE

Een voetverzorging met of zonder nagellak / gellak. Extra verwennerij kan in een spa pedicure, waarbij ik je voetjes extra in de watten leg met een uitgebreide massage en parrafinebad.

 

Kom de wondere kleuren van onze OPI producten ontdekken en ervaar hoe lang ze houden en je nagels betoveren met warme en mooie tinten. Na afwerking glanzen de nagels als nooit tevoren en dit minstens 2 weken lang. De gellak brengt geen schade aan de  nagel dankzij het gebruik van een zuurvrije basisgel. De lak wordt op een zachte manier afgeweekt en niet afgevijld zodat de natuurlijke nagel volledig gespaard blijft!

Neyes Eyebrows
NEYES EYEBROWS
wenkbrauw epileren

Een alternatief voor permanente make-up! Ik zorg voor jouw perfect vormgegeven wenkbrauwen, want zij zijn de blikvanger van je gezicht. Na deze wenkbrauwstyling zien je wenkbrauwen er verzorgd uit maar lijkt je gezicht ook jonger en sprekender. Wat voor wenkbrauw-type je ook bent, ik creëer de wenkbrauw die past in jouw gelaat. Met de speciaal hiervoor ontworpen producten kan je ook thuis je wenkbrauwen perfectioneren.

Make up

MAKE UP

Soms wil je wel eens wat nieuws proberen qua make-up. Als gediplomeerd make-up artist geef ik je graag alle tips en tricks voor een mooie uitstraling. 

 

Ik werk met de bewuste make-up van het Maastrichtse “Pune Cosmetics”. Ik houd er namelijk van om lokale ondernemers te steunen en onze ecologische voetafdruk te beperken.

Wimperlifting

WIMPERLIFTING

Wimperlifting of LVL- lifting staat voor ‘length, volume en lift’ en is een eenvoudige behandeling die zorgt voor een mooie, open blik. Heb je van nature rechte wimpers? Dan zijn de resultaten spectaculair. Dankzij deze behandeling geef ik je dat ideale extraatje voor een make-up-loze dag. Mèt mascara krijg je meteen een ‘wow’-effect. Een natuurlijke, pijnloze behandeling zonder risico op wimperverlies.

Massage arrangementen

MASSAGES EN ARRANGEMENTEN

Anti-stress: Ervaar een heerlijk anti-stress moment om even terug tot jezelf te komen en alle zorgen te vergeten. Je krijgt een heerlijke gelaatsverzorging gecombineerd met een rug- nek- en schoudermassage.

 

Level up your skin: Een verkwikkende  en huidverbeterende bindweefselmassage gecombineerd  met een ontspannende gelaatsverzorging. 

Rug- nek- en schoudermassage: Even helemaal weg, en helemaal zen dankzij deze weldoenende behandeling. Om helemaal tot rust te komen en te ontsnappen aan de hectiek van de dag. 

Laserontharing

LASERONTHARING

Iedere maand komt mijn collega en laserontharing experte Lise Thijs behandelingen doen voor permanente ontharing met de Light Sheer Laser. Alle info hierover kan je op voorhand telefonisch bij me opvragen. Tevens kan je vrijblijvend een gratis adviesgesprek plannen.

bottom of page